Menu

Отчет 100 дена Градоначалник Зоран Ногачески

Изминаа 100 дена од денот кога ја презедов градоначалничката функција и вообичаена практика е да се даде првична оценка. Еве, да сумирам од мој агол. Со оглед на периодот во кој е преземена функцијата можеби некој ќе рече нема некои големи нешта, ама сепак ќе набројам...

Божиќна Честитка од градоначалникот Зоран Ногачески

Почитувани,граѓани , Со коледарски песни, од врата на врата, уште рано изутрина малите коледарчиња го најавија Христовото раѓање . Божик како празник на Божјата љубов претставува пресвртница за човештвото и суштинска поткрепа на нашата верба и духовност. Божик е ден...

Нов рок за легализирање на дивоградби

Со законот за изменување на законот за постапување со бесправно изградени објекти, кој влезе во сила на 02 Јануари 2018 година предвидено е за граѓаните кои досега воопшто не поднеле барање за легализација, тоа да можат да го сторат во периодот од 02 јануари до 31...

Игор Крцоски – Манце именуван за ВД директор на ЈП”Дебрца”

Со решението на градоначалникот Зоран Ногачески за нов ВД Директор на Јавното претпријатие за комунална дејност “Дебрца” – Белчишта  именуван е Игор Крцоски – Манце, вработен во Јавното претпријатие. На средбата со новиот директор  ја истакнав мојата безрезервна...

Новогодишна честитка од Градоначалникот Ногачески

Почитувани сограѓани, На крајот сме на 2017 година. Во годината што изминува секој од нас, граѓаните на општина Дебрца доживеал и убави и помалку убави моменти. Посакувам убавите да ги помниме, а помалку убавите да посакаме да не ни се повторат во наредната 2018...

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Поставете прашање до Градоначалникот Зоран Ногачески

ЗАКАЖИ СРЕДБА

Закажете средба со општинските органи на Дебрца

ИДЕИ ЗА ДЕБРЦА

Доколку имате некоја идеа, замисла или проект… Тука е местото за да ни го предложите

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Пријава на комунален проблем

ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

Пријавете било каков вид на мито и курупција