Menu

Божиќна Честитка од градоначалникот Зоран Ногачески

Почитувани,граѓани , Со коледарски песни, од врата на врата, уште рано изутрина малите коледарчиња го најавија Христовото раѓање . Божик како празник на Божјата љубов претставува пресвртница за човештвото и суштинска поткрепа на нашата верба и духовност. Божик е ден...

Нов рок за легализирање на дивоградби

Со законот за изменување на законот за постапување со бесправно изградени објекти, кој влезе во сила на 02 Јануари 2018 година предвидено е за граѓаните кои досега воопшто не поднеле барање за легализација, тоа да можат да го сторат во периодот од 02 јануари до 31...

Игор Крцоски – Манце именуван за ВД директор на ЈП”Дебрца”

Со решението на градоначалникот Зоран Ногачески за нов ВД Директор на Јавното претпријатие за комунална дејност “Дебрца” – Белчишта  именуван е Игор Крцоски – Манце, вработен во Јавното претпријатие. На средбата со новиот директор  ја истакнав мојата безрезервна...

Новогодишна честитка од Градоначалникот Ногачески

Почитувани сограѓани, На крајот сме на 2017 година. Во годината што изминува секој од нас, граѓаните на општина Дебрца доживеал и убави и помалку убави моменти. Посакувам убавите да ги помниме, а помалку убавите да посакаме да не ни се повторат во наредната 2018...

Презентиран нацрт план за зачувување на Белчишко блато и јавна дискусија во Општина Дебрца

Еколошкото друштво „Грашница“ од Охрид во рамките на проектот „Белчишко блато во нашите срца“ финансиран од од проектот CRESSIDA и Регионалниот центар за животна средина за Централна и Источна Европа, канцеларија во Скопје, одржа презентација на нацрт-планот за...

ПРАШАЈ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Поставете прашање до Градоначалникот Зоран Ногачески

ЗАКАЖИ СРЕДБА

Закажете средба со општинските органи на Дебрца

ИДЕИ ЗА ДЕБРЦА

Доколку имате некоја идеа, замисла или проект… Тука е местото за да ни го предложите

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Пријава на комунален проблем

ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

Пријавете било каков вид на мито и курупција