Select Page

Огласна Табла

Свечено доделување на свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование
Активности за тампонирање на локални патишта во селата Издеглавје и Сливово
ИЗМЕНА Бр. 1  на ПОВИК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ПОНУДИ (ППП) – Градежни работи за Реконструкција на уличното осветлување со енергетски ефикасни ЛЕД светилки во Општина Дебрца
Сто и дванаесет години од раѓањето на истакнатиот македонски  писател, Ванчо Николески
Листа на проекти кои се отпочнати или треба да започнат со изградба во населените места во Општина Дебрца
Започна уредување на речното корито во с.Белчишта
Јавен Оглас за работно ангажирање на невработени лица по годишната програма за јавни работи за 2024 година
Извршена превентивна систематска дезинсекција и дератизација на територијата на општина Дебрца
Повик за поднесување на понуди (ППП)-Градежни работи Реконструкција на уличното осветлување со енергетски ефикасни ЛЕД светилки во Општина Дебрца
Општина Дебрца, ООУ ,,Дебрца” и  ЈКП ,,Дебрца”ќе бидат дел од акцијата Генералка викенд
Денес  се одбележува 79 години од победата над фашизмот и Денот на Европа
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ