Select Page

СООПШТЕНИЈА/ИЗВЕСТУВАЊЕ

Предмет: ИНФОРМАЦИЈА ДО ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЧЕЛАРИ
 Да се заштитиме од пожари!
Продолжен рокот за пријавување на штети на земјоделски насади предизвикани од атмосферската непогода–град
IPARD – Инфо ден за мерка 7
Во село Лактиње започна реконструкцијата на кровот од селскиот дом.
Општина Дебрца изврши исплата на 337.500 денари за ученички и студентски стипендии
Општина Дебрца со најдобар раст на транспарентна општина
Соопштение за жителите на с.Требеништа
Јавен повик за пријавување на штети на земјоделски насади
Совет на општина Дебрца, 47-ма седница, донесени одлуки
Закажана 47-та седница на Советот на општината Дебрца
Локалитетот Белчишко блато “Сини Вирој” доби нова екотуристичка инфраструктура
Совет на општина Дебрца, 46-та седница, донесени одлуки
Реконструкција на патниот правец село Злести-село Белчишта
Закажана 46-та седница на Советот на општината Дебрца
Извештај од самоевалуација 2018-2020 за ООУ “Дебрца”
Закажана 45-та седница на Советот на општината Дебрца
Заев со градоначалниците на Охрид, Струга и Дебрца: Да ги усогласиме напорите за заедничка акција за отстранување на ризиците по заштитениот Oхридски регион и Охридското Езеро
Успешно реализирана хуманитарна акција во Општина Дебрца
Советот на општина Дебрца ги усвои годишните програми за развој на општината и Буџетот на општината за 2021 година
Иницијатива за Новогодишна хуманитарна акција
Проектот „Подобрување на конзервацијата на приоритетните растенија во меѓу-граничната област – CONSE PP“  во финалната фаза на имплементација
Предлог буџет на општина Дебрца за 2021
Градоначалникот Ногачески јавно ќе ги презентира предлог програмите за 2021 година
Општина Дебрца достави предлог проекти до Центарот на Југозападниот плански регион за 2021 година
Советот на општина Дебрца донесе одлука воспитно-образовниот процес во ООУ “Дебрца”да се реализира со физичко присуство
Известување за Здружението на пчелари
Подрачните единици на МЗШВ ќе работат и за време на викендот за поднесување на барања за субвенции за Програмата за директни плаќања за 2020 година
Градоначалникот Ногачески ја промовираше новата мерка за доделување на субвенција за купување нов велосипед
КОВИД 19: Известување од Министерство за труд и социјална политика
Ковид-19: Известување
Ковид 19  ОКШ- Известување
Известување за сите маркети и економски оператори
Ковид-19: Известување за Земјоделците
Општина Дебрца воведе нови превентивни мерки
Контакт информации за мобилните тимови во Општина Дебрца
Денес се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување на општина Дебрца
Општина Дебрца ги следи препораки за превенција од Ковид-19
МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ШИРЕЊЕТО НА КОРОНА ВИРУСОТ
Министерот Трајан Димковски во официјална посета на општина Дебрца
Предлог буџет на општина Дебрца за 2020
Покана за работна средба
Проект за подобрување на општинските услуги (MSIP)
Големина на Фонт
Контраст