Select Page

ИЗЈАВИ

debrca

Во каква состојба е буџетот на општина Дебрца? Претходниот градоначалник Игор Трајкоски на денот на примопредавањето на функцијата презентираше документи дека општината ја остава во плус. Новиот градоначалник, Зоран Ногачески, пак го тврди спротивното, односно дека општина Дебрца е во голем финансиски заостаток.

Posted by O2 Televizija – O2 Телевизија on Среда, 1 Ноември 2017

ИНТЕРВЈУ