Select Page

Огласна Табла

Јавен Оглас за работно ангажирање на невработени лица по годишната програма за јавни работи за 2024 година
Извршена превентивна систематска дезинсекција и дератизација на територијата на општина Дебрца
Повик за поднесување на понуди (ППП)-Градежни работи Реконструкција на уличното осветлување со енергетски ефикасни ЛЕД светилки во Општина Дебрца
Општина Дебрца, ООУ ,,Дебрца” и  ЈКП ,,Дебрца”ќе бидат дел од акцијата Генералка викенд
Денес  се одбележува 79 години од победата над фашизмот и Денот на Европа
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ
Велигденска честитка од градоначалникот Ногачески
ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2024 за избор на изработувач на Урбанистички проекти  и Стручна Ревизија
Се одбележаа 23 години од загинувањето на водникот Игор Костески, припадник на специјалната единица на АРМ “Волци”
32-та седница на Советот на општината Дебрца
Известување општинска изборна комисија Дебрца
Јавен Повик За субвенционирање на граѓаните на општина Дебрца за купување велосипед во 2024 година, мерка “Живеј здраво – вози точак”