Select Page

IPA II CBC MK-AL

Покана за свечен настан по повод завршувањето на проектот „Нови можности за безбеден зимски авантуристички туризам“

Покана за свечен настан по повод завршувањето на проектот „Нови можности за безбеден зимски авантуристички туризам“

Почитувани, Со особена чест и задоволство, Ве покануваме да присуствувате на свечен настан по...