Select Page

Преглед на Статус

Датум Пријава Статус
09.1.2018 12:59 Problem so ulicnoto osvetluvanje, vo selo Gorenci Решено
11.1.2018 21:10 Sto e so selo Vrbjani ostana posledno .Recni korita zatnati so gubre na site strani deponii unisteni site patista zici i banderi visat na site strani kako od evn taka i od telekom Решено
13.2.2018 15:54 sumskoto stopanstvo celosno go unisti patot prema Mramorec a uniaten e i mnogu privatni parceli molimte da se prezemi nesto go koristat patot a ne gp odrzuvaat Предадено до надлежните служби
18.5.2018 23:15 Во с. Велмеј на потегот на главната улица, од влезот кон излезот на селото, во правец на село Брежани, не светат уличните светилки. Пред “Домот на с. Велмеј”, кај стамбениот објект на Илија Илоски, и кај стамбениот објект на Наум Котески. Се надевам дека овој проблем навремено ќе биде решен. Решено
24.6.2018 11:51 Vo s.Velmej , ne svetat nekolku sijalicni mesta , kaj Nikola Trajceski , kaj Jovce Desanoski , kaj Pavle Avramoski , ova e toa sto e videno , vo ostanatiot del so samata kontrola ke se vostanovat I dokolku ima drugi sijalicni mesta koi ne svetat Решено
07.8.2018 18:39 Почитувани,
Барам повраток на мал дел од земјиште во с.Слатино поклонето на Р.М. пред 40 год.Со почит
Марјан Колоски
Предадено до надлежните служби
2021-03-16 19:10
Почитуван Градоначалник,
Дали има можност да се изгради повеќенаменско игралиште во село Ботун ?

Поздрав

Одговорено