Select Page

Среда (30.05.2018г) во просториите на Општинската зграда во Белчиста со почеток од 13:00 часот. проф д-р Јадранка Бибан ќе одржи работилница во која тема на дискусија ќе биде здравиот начин на исхрана.

Поканети се сите кои се заинтересирани да научат нешто повеќе за ваквиот начин на живот.