Select Page

На денешната Езерска средба, организирана од Здружението на ветераните во одбраната и безбедноста, огранокот за општините Охрид и Дебрца на градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески му врачија благодарница за успешната соработка и афирмацијата на активностите на здружението.

Благодарам на вниманието. Програмските активности на Здружението секоја година се и ќе бидат преточени и во Годишните програми на општина Дебрца.
Голем дел од нивните активности се имплементираат во славна и слободарска Дебрца и затоа секогаш ќе ја имате мојата и поддршката од советот на општина Дебрца. – изјави Ногачески.