Select Page

Утре (12.12.2019) со почеток во 10:00 часот во просториите на општина Дебрца, ќе се одржи инфо сесија за ЕУ ИПА 2020 проекти.

Сесијата ќе ја водат консултанти ангажирани од Делегацијата на ЕУ во Република Северна Македонија. Целта на состанокот е да се слушнат најразчични идеи и мислење од различни целни групи, за финансирање на нови иновативни проекти кои ќе бидат финансиранин од ЕУ.

Општина Дебрца ги поканува сите НВО, месни заедници, граѓански форуми, здруженија, приватни компании и останати лица кои се заинтересирани со своите идеи да допринесат за развој на идните проекти во општина Дебрца.