Select Page

Денес на општина Дебрца и е доставена донација – заштитни маски и дезифициенци од страна на Делегацијата на Европската Унија.

Донацијата со содржи од:

  • Хируршки заштитни маски за еднократна употреба – 900 парчиња.
  • дезифициенци од по 950 ml и 500ml – вкупно 60 парчиња.

Градоначалникот Зоран Ногачески во името на граѓаните на општина Дебрца изрази благодарност  до Делегацијата на Европската Унија, која континуирано ги помага проектите и актиностите на општина Дебрца.