Select Page

На сите граѓани од муслиманска вероисповед Ви го честитам денешниот празник, 20 Јули – Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам.

Нека овие празнични денови Ви донесат Вам и на вашите најблиски среќа, радост, љубов и внатрешен мир.

Честит Курбан Бајрам!
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!
Urime Kurban Bajramin!

Со почит,
Зоран Ногачески –  градоначалник на општина Дебрца