Select Page

Се известуваат жителите на населеното место Подмоље, дека поради приклучок на новоизградениот резервоар на главната водоводна мрежа, во текот на ден  14.12.2021 година  од 8:00 до 16:00 часот  ќе има прекин во водоснабдувањето на ова населено место се до негово поврзување, по што повторно ќе биде воспоставено водоснабдувањето.

 Општина Дебрца