Select Page

Во мое име и од името на вработените во општинската администрација ви го честитам големиот празник Рамазан Бајрам. Посакувам во ова кризно време да покажете трпение и престојните празнични денови да ги поминете во здравје, радост и спокој во својот дом, заедно со семејството.

Нека овие денови кај секој човек ги потврдат вредностите на слогата, толеранцијата и духовниот напредок и сите заедно да имаме спокоен и среќен живот. Убеден сум дека пораката на големиот празник уште еднаш ќе потврди дека со заеднички напори можеме да одговориме на предизвиците со кои се соочува современиот свет и сите заедно ќе бидеме добар пример за идните генерации.