Select Page
Согласно годишната програма за подршка на земјделството, триесетина земјоделци од Општина Дебрца остварија дводневна посета на 89-от Меѓународен саем за земјоделство во Нови Сад – најголемиот саемски настан во Србија и еден од најголемите во Европа во областа на земјоделството, кој ги обединува најважните компании од агро бизнисот, агроиндустријата, земјоделското производство и механизација
Општина Дебрца и во иднина ќе продолжи да дава максимална поддршка за развој и едукација на земјоделскиот сектор во општината