Select Page
Почитувани сограѓани,
Сакам најтопло да Ви ја честитам Новата година со најискрени желби.
Во новата година да го исполниме нашето секојдневие со љубов, верба и надеж и заеднички да продолжиме да ја градиме нашата и иднината на нашите деца.
Ви посакувам добро здравје и празнична топлина во Вашите домови.
Нека ни е среќна и бериќетна Новата 2023 -та година.
Да сме живи и здрави