Select Page

Почитувани сограѓани, почитувани работници !

Ви го честитам  1.Мај- Меѓународниот ден на трудот со желба за успех во работата, зачувување и унапредување на правата на работниците, достоинствен третман од општеството и заедницата кон вашиот труд и соодветна валоризација на истиот.

Работникот е нераскинлива алка  во сите економски,стопански и општествени текови во општината и државата и затоа ја заслужувате сета почит, внимание и достоинствено вреднување на Вашиот труд.

Бидете секогаш горди и достинствени на тоа што го работите, но бидете сложни и истрајни за унапредување на Вашите работнички права.

 

Честит, 1.Мај – Меѓународниот ден на трудот