Select Page

Во село Волино интензивно се работи на реконструкција на улица во должина од 1300 метри.

Проектот се реализира со средства обезбедени преку програмата за поврзување на локални патишта,а градежните работи ги изведуваат Ленди Груп Скопје и Маркоски К73 Струга.

Во прилог краток видео запис,