Select Page

Општинската изборна комисија  Дебрца Ве известува гласањето за избор на Претседател на Република Северна Македонија  на ден 24.04.2024 година и избор на Пратеници во Собрание на Република Северна Македонија кое ќе се одржи на ден 08.05.2024 година  за гласачите на Избирачките места:

Избирачко Место-1327-Сошани

Избирачко Место-1326-Оздолени

Гласањето за двете избирачки места ќе се спроведе во Задружниот дом во с.Оздолени.

 

Избирачките места :

– 1328 – Сливово

– 1329 – Арбиново

– 1330 – Мраморец

– 1331 – Турје

– 1334 – Лактиње

Гласањето за наведените избирачки места  1328, 1329, 1330, 1331 и 1334  ќе се спроведе во Црковната трпезарија во Село Лактиње.

Известување избирачко место 1327 и 1326 Оздолени

Известување избирачко место 1328, 1329, 1330, 1331 и 1334 – Лактиње