Select Page
Одржана конститутивната седница на советот на општина Дебрца

Одржана конститутивната седница на советот на општина Дебрца

Советот на општина Дебрца вчера ја одржа првата конститутивна седница. На седницата се верификуваа мандатите на новоизбраните членови на Советот, а за Претседател на Советот е избран Петре Голабоски, од советничката група на СДСМ.