Select Page

Се известуваат физичките и правните лица кои се водоснабдуваат од Водоснабдителниот систем од “Св.Еразмо” ( Подмолје, Оровник, Горенци ) дека поради дефект на главната водоснабдителна мрежа, вечерва ( 05.08. 2018 година ) ќе има прекин во водоснабдувањето. Екипите на Јавното комунално претпријатие се на терен. Се очекува најдоцна до утре, до 08.00 часот дефектот да биде отстранет.

ЈКП “ДЕБРЦА”