Select Page

Деновиве во Уметничката галерија во с. Белчишта во тек е изложбата на фотографии „Јас припаѓам тука“ .
Оваа активност е дел од проектот „Декада на припадност – Славење на различностите“, и се реалиира во соработка со Здружението Инклузија од Охрид, а финансиран од Европската Унија.
Проектот го имплементираат Локална агенција за развој од Струга и Граѓанската организација „Креативни и активни“ од Струга.