Select Page

Согласно  одлуката на Министерството  за труд  и социјална  политика  и препораката на Владата на Република Македонија  за новогодишните и Божиќните  празници Општинската администрација  на Општина  Дебрца нема да работи  во деновите;

1 и 2 Јануари  2019 год.  –  Нова година

7 Јануари 2019 год.  – Рождество Христово  – Божиќ

Општина Дебрца