Select Page

Денес делегација од општина Дебрца предводена од градоначалникот Ногачески заедно со претставници на Сојузот на борците од НОАВМ Охрид и Дебрца и Месната заедница положија цвеќе и се поклонија пред Спомен обележјата од Илинденското востание и од НОБ. За многу години да е 2-ри Август, Денот на Републиката!