Select Page

Во име на Општина Дебрца и во мое име, сакам да изразам искрено🖤 сочувство до семејствата и роднините на жртвите кои несреќно ги загубија животите во страшната несреќа која се случи синоќа во Тетово.Во овој тажен момент, нашите мисли се со сите нив. На сите повредени во несреќата им посакуваме брзо закрепнување.🙏