Select Page

Со цел да се излезе во пресрет на барањата на земјоделците се известуваат дека рокот за поднесување на пријави на штетите на земјоделските култури предизвикани од атмосферската непогода – град која ја зафати територијата на општина Дебрца  на ден 24 Јуни 2023 година  се продолжува  до 14.07.2023 година.

 

ОПШТИНА ДЕБРЦА

Комисија за проценка на штети