Select Page

Почитувани ,

На ден 31.08.2023 година во 10 часот во просториите на Општина Дебрца градоначалникот Ногачески  ќе им  подели училишни ранци и прибор на идните првачиња во,,ООУ Дебрца” .

Учебната година започнува на 01.09.2023 година со почеток во 08:00часот.

Среќен почеток и добар успех во новите школски денови !!!