Select Page

По снежните врнежи кои изминатата ноќ ја зафатија територијата на општина Дебрца,  Ве известуваме дека сите патни правци кон селата во Горна Дебрца вклучително и земјените-макадамски патишта се прочистени и проодни, а од страна на  екипите на општината  задолжени за зимско одржување  се врши  утврдување каде е потребно да се дејствува.