Select Page

Општина Дебрца им соопштува на граѓаните на општина Дебрца дека на ден 20.03.2018 година ( вторник ) со почеток во 20 часот , во просториите на општина Дебрца во с. Мешеишта , ќе се одржи ЈАВНА РАСПРАВА врз основа на проектот ЕУ ИПА грант за подобрување на руралната инфраструктура ,за проектот „Реконструкција на улици во с. Мешеишта“, набавка на комбинирана машина Ровокопач – Натоварач со плуг за расчистување на снег, набавка на трактор со приклучна механизација приколица,мулчер, плуг за снег, набавка на мини ровокопач на гумени гасеници, и набавка на теренско моторно возило.


ГРАДОНАЧАЛНИК
Зоран Ногачески