Select Page
Министерот Трајан Димковски во официјална посета на општина Дебрца

Министерот Трајан Димковски во официјална посета на општина Дебрца

Утре 10.02.2020 год. во 11:00 часот во официјална  посета на општина Дебрца доаѓа министерот за Земјоделство шумарство и водостопанство г-дин Трајан Димковски. Во рамките на посетата предвидена е средба на министерот Димковски со градоначалникот на општина Дебрца Зоран Ногачески.

Големина на Фонт
Контраст