Select Page
Градоначалникот Ногачески оствари  средба со претставниците на Координативното тело, за еколошка револуција во Дебрца

Градоначалникот Ногачески оствари  средба со претставниците на Координативното тело, за еколошка револуција во Дебрца

Денес градоначалникот Зоран Ногачески оствари  средба со претставниците на Координативното тело, кое беше носител на еколошката “револуција” во Дебрца, односно на активностите аргументирано да се докаже дека Дебрца и сливот на Охридското Езеро не се место за изградба на регионална депонија.

На средбата гостите ги информираше за тековните и идните проекти, особено во делот на екологијата.

Граѓанските  предлози, сугестии и забелешки секогаш се добредојдени.

Големина на Фонт
Контраст