Select Page
Среќна Нова 2023 година

Среќна Нова 2023 година

Почитувани сограѓани,
Сакам најтопло да Ви ја честитам Новата година со најискрени желби.
Во новата година да го исполниме нашето секојдневие со љубов, верба и надеж и заеднички да продолжиме да ја градиме нашата и иднината на нашите деца.
Ви посакувам добро здравје и празнична топлина во Вашите домови.
Нека ни е среќна и бериќетна Новата 2023 -та година.
Да сме живи и здрави