Select Page
Честитка од градоначалникот Ногачески по повод Рамазан Бајрам

Честитка од градоначалникот Ногачески по повод Рамазан Бајрам

На сите граѓани од исламска вероисповед Ви го честитам најголемиот празник во исламската вера, празникот на мирот и меѓусебното разбирање – Рамазан Бајрам.

Во духот на Празникот, Ви упатувам честитки со желби за лична среќа и духовен мир и нека овој празник Ви донесе многу чисти мисли, нека ја зголеми милоста, љубовта и добрите дела во Вашите семејства, кон Вашите соседи, пријатели и сограѓани.
Честит Бајрам – Бајрам Мубарек!

Големина на Фонт
Контраст