Select Page
II: Повик за поднесување на понуди за Репродукција на комуникациски, информативни и едукативни материјали за  проектот CONSE-PP

II: Повик за поднесување на понуди за Репродукција на комуникациски, информативни и едукативни материјали за  проектот CONSE-PP

ANNOUNCEMENT FOR REPRODUCTION OF COMMUNICATION, INFORMATION AND EDUCATIONAL MATERIAL WITHIN THE CONSE-PP PROJECT

EN: Municipality of Debrca announces the following Invitation for Tender for Reproduction of Communication, Information and Educational Material within the CONSE-PP project.

MK:  Општина Дебрца објавува Повик за поднесување на понуди за Репродукција на комуникациски, информативни и едукативни материјали за  проектот CONSE-PP

Градоначалникот Ногачески додели плакета и парична награда за првенецот на генерација 2015/2019 од ОУ “Дебрца”

Градоначалникот Ногачески додели плакета и парична награда за првенецот на генерација 2015/2019 од ОУ “Дебрца”

Денес во Подрачното училиште во село Мешеишта градоначалникот Ногачески присуствуваше на предавањето на свидетелствата на учениците од IX одделение за завршено основно образование .На настанот, по предлог на наставниците, на ученикот Филип Вичороски, градоначалникот Ногачески, во име на општина Дебрца, свечено му додели плакета за ученик на генерација 2015-2019 во ОУ “Дебрца” – Белчишта.

На ученикот на генерација општината му доделува и парична награда, од 15.000 денари.
На сите полуматуранти уште еднаш им го честитам завршувањето на основното образование и им посакувам многу успех во понатамошното образование. – рече градоначалникот Ногачески по доделувањето.

 

 

Големина на Фонт
Контраст