Select Page
Соопштение за жителите на с.Требеништа

Соопштение за жителите на с.Требеништа

Општина Дебрца ги изветува жителите на село Требеништа  дека согласно проектот за Водоснабдување на повеќе села во општина Дебрца во Сабота 05.06.2021 год. ќе се изведуваат градежни работи на  улицата на влезот во Требеништа од магистралниот пат кај подпатникот при што во период од 08 до 13 часот  ќе биде во  прекин сообраќајот, се замолува месното население  да користат Алтернативни улици.   

                                                                               Општина Дебрца

                                                                             ГРАДОНАЧАЛНИК

                                                                                  Зоран Ногачески