Select Page
Честитка по повод Рамазан Бајрам

Честитка по повод Рамазан Бајрам

Почитувани наши сограѓани, верници од исламска вероисповед, Ви го честитам големиот верски празник – Рамазан Бајрам.
Нека празникот Ви донесе многу здравје, радост,спокој и мир во Вашите домови и во домовите на Вашите најблиски.

Љубовта кон ближните и хуманоста кон посиромашните нека ни биде водилка и сега и во иднина.

Нека владее добрата мисла и добрите човекови дела, како за празникот, така и во текот на целата година.

Ваквите вредности се богатство во нашето општество и нивното зачувување е наша обврска.

 

Нека е честит големиот верски празник – Рамазан Бајрам.