Select Page

Актуелно ЈПКД Дебрца

Генералка Викенд со учениците на ООУ ,,Дебрца” вработените во Општина Дебрца и ЈКП Дебрца
Извршена превентивна систематска дезинсекција и дератизација на територијата на општина Дебрца
Општина Дебрца, ООУ ,,Дебрца” и  ЈКП ,,Дебрца”ќе бидат дел од акцијата Генералка викенд
Oбјавен огласот за јавна набавка на пумпа за пумпната станица и санација на резервоарот во село Мешеишта
Неделен преглед на активности преку програмата за јавни работи
Прочистени и проодни локалните патишта од снежните врнежи
Општина Дебрца го усвои Локалниот акциски план за управување со отпад
Известување од  Јпкд Дебрца до жителите на Општина Дебрца
Решен уште еден проблем со водоснабдувањето во општина Дебрца, кое се врши преку пумпните станици
Активности на ЈКП  ,,Дебрца”
Извештај на активности на ЈПКД Дебрца во периодот од 25.08.2023 до 10.09.2023 година
Извештај на активности на ЈПКД Дебрца во периодот од 17.08.2023 до 25.08.2023 година