Select Page
Ногачески со честитка по повод Курбан Бајрам

Ногачески со честитка по повод Курбан Бајрам

Честит Курбан Бајрам на сите припадници од исламска вероисповестВо мое име и во име на општина Дебрца, Ви го честитам Курбан Бајрам и Ви пожелувам добро здравје, многу радост и благосостојба.

Големина на Фонт
Контраст