Select Page
Градоначалникот Ногачески упати честитка по повод Денот на Македонската револуционерна борба

Градоначалникот Ногачески упати честитка по повод Денот на Македонската револуционерна борба

Денес е 23-ти Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, Ден кога е формирана Македонската револуционерна организација, Ден кој го симболизира континуитетот на македонската борба за независност.
Славејќи го овој ден, ја празнуваме идејата на македонските револуционери за самостојна и независна Македонија која денес ја живееме во сопствена, независна државa.

Големина на Фонт
Контраст