Select Page
Градоначалникот Ногачески со честитка по повод Католички Божиќ

Градоначалникот Ногачески со честитка по повод Католички Божиќ

Искрени честитки до сите христијани кои денеска го слават Рождеството Христово Божиќ!

Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати Христос насекаде да ве води.

Среќен Божиќ, Христос се роди.

Големина на Фонт
Контраст